Avui hem fet aquesta magnífica tarta, esperam que vos agradi i vos animeu a fer-la!!!!
Tarta
Victoria
amb nata i maduixes
INGREDIENTS:
150ml d’oli.
150g de sucre.
150 de farina.
1 ½ culleradeta de
llevadura .
3 ous.
1 culleradeta de vainilla.
FÀRCIT I DECORACIÓ:
Confitura de maduixa
Nata montada.
Maduixes.
Sucre glass.
ELABORACIÓ:
Encalentim el forn a 180ºC.Engreixam
i enfarinam els motlles.
Pasan pel cedàs la farina i la llevadura.
Per altre banda, en un altre bol batem l’oli,
el sucre i els ous fins que estiguin ben mesclats.
Incorporam la vainilla i la farina i
mesclam fins que la pasta sigui homogènia.
Repartim equitativament la pasta entre els
dos motlles.
Enfornam 25-30 minuts a 180ºC o fins que
els costats de la tarta es separin lleugerament del motlle i introduim un
palillo i surti net.
Desmotllam quan el motlle estigui tebi al
tacte i deixam refredar per complet sobre una reixa.
Disposam la tarta de base i afegim una capa
de nata i després de confitura. Cobrim amb l’altre tarta i decoram amb sucre glas i una fresa xapada per la
meitat.
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminar