viernes, 16 de octubre de 2015

        BRAÇ DE GITANO

 LA CREMA

Ingredients:                   
 300ml de llet
40g maizena
2 vermells d’ou
5 cullerades de sucre
Una branca de canyella.

Elaboració:
Posar dins un bol  la meitat de la llet amb el vermells d’ou i la maicena. Ho desfer  bé i quan està molt ben mesclat hi afegir la resta de la llet, el sucre i la canyella.
Tot seguit ho posar-ho  al foc remenant  constantment fins que torni espès.

LA COCA
Resultado de imagen de braç de gitano
Ingredients:
4 ous
120g sucre
120g de farina.

Elaboració:
Batre els ous amb el sucre fins que doblin el volum.
Afegir la farina mesclant suaument amb l’espàtula.
Escampar la pasta damunt un paper de forn.

Enfornar a 180º.


Després d’enfornar l’enrodillam  dins un pedaç i quan sigui tebi el  desenrodillam, li posam la crema i l’enrodillam un altre pic. Finalment el cobrim amb crema i amb el soplete la cremam.

No hay comentarios:

Publicar un comentario