COOKIES
INGREDIENTS
140 g de xocolata fondant tallat a trossos
130 g de mantega tallada en trossos
100 g de sucre
100 g de sucre moreno
1 ou
2 culleredetes de sucre de vainilla
180 g de farina
Mitja culleradeta de bicarbonat
Mitja culleradeta de llevadura quimica en pols
Una poc de sal
ELABORACIÓ
1-Posar el forn en marxa a 180ºC. Forrar dues palenganes de forn amb paper i reservau.
2-Posar la xocolata en el bol i trossejar. Reservar.
3-Posar en el bol, la mantega, el sucre, el sucre moreno, l'ou i el sucre de vainilla i mesclar.
4-Afegir la farina, el bicarbonat, la llevadura quimica i la sal i mesclar.
5-Incorporar
la xocolata reservada i mesclar. Amb ajuda de dues culleradetes, formar
bolles de massa de la mida d'una nou separades 5 cm entre
elles.Enforna 10 a 12 minuts a 180ºC o fins que les galletes siguin
dorades. Deixa refredar sobre una rejilla abans de servir-les.
No hay comentarios:
Publicar un comentario