viernes, 19 de febrero de 2016

                                              COOKIES

INGREDIENTS

140 g de xocolata fondant tallat a trossos 
130 g de mantega tallada en trossos
100 g de sucre
100 g de sucre moreno
1 ou
2 culleredetes de sucre de vainilla 
180 g de farina
Mitja culleradeta de bicarbonat 
Mitja culleradeta de llevadura quimica en pols 
Una poc de sal

ELABORACIÓ


1-Posar el forn en marxa a 180ºC. Forrar dues palenganes de forn amb paper  i reservau.

2-Posar la xocolata en el bol i trossejar. Reservar.
3-Posar en el bol, la mantega, el sucre, el sucre moreno, l'ou i el sucre de vainilla i mesclar.
4-Afegir la farina, el bicarbonat, la llevadura quimica i la sal i mesclar.
5-Incorporar la xocolata reservada i mesclar. Amb ajuda de dues culleradetes, formar bolles de massa de la mida  d'una  nou separades  5 cm entre elles.Enforna  10 a 12 minuts a 180ºC o fins que les galletes siguin dorades. Deixa refredar sobre una rejilla abans de servir-les.

No hay comentarios:

Publicar un comentario