CARPACCIO DE PERES I ANXOVES
Ingredients:
2peres varietat
conferència
½ llauna d’anxoves amb oli d’oliva
50g de
formatge mahonés semi
Oli d’oliva arbequina verge
Simó Mateu de Caimari
Vinagre balsà mic
d’avellana
1-Per començar netejam les peres
i les pelam.
2-Tallam les peres
amb una mandolina perquè volem que ens quedin
finetes . Hi sucam unes gotetes de llimona per evitar-ne l’oxidació
3- Obrim la llauna d’anxoes i les colam.
Conservam l’oli d’oliva que emprarem
per fer la vinagreta.
4- Tallam les anxoes
d’uns dos centÃmetres de grandà ria.
5- Laminam el
formatge maonés procurant que sigui
ben finet.
6- Montam el plat
posant una capa de pera, les anxoes repartides per sobre i el formatge maonés.
7- Preparam la
vinagreta mesclat l’oli de les anxoes,
una cullerada de vinagre balsà mic d’avellana per tres d’oli d’oliva verge de
Caimari.
8- Just abans de
servir hi escampam la vinagreta.
Bon Profit!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario