miércoles, 24 de junio de 2015




CARPACCIO DE PERES I ANXOVES
Ingredients:
2peres varietat conferència
      ½ llauna danxoves amb oli doliva
     50g de formatge mahonés semi
Oli doliva arbequina verge Simó Mateu de Caimari
Vinagre balsàmic davellana


1-Per començar netejam les peres i les pelam.
2-Tallam les peres amb una mandolina perquè volem que ens quedin finetes . Hi sucam unes gotetes de llimona per evitar-ne  loxidació
3- Obrim la llauna danxoes i les colam. Conservam loli doliva que emprarem per fer la vinagreta.
4- Tallam les anxoes duns dos centímetres de grandària.
5- Laminam el formatge maonés procurant que sigui ben finet.
6- Montam el plat posant una capa de pera, les anxoes repartides per sobre i el formatge maonés.
7- Preparam la vinagreta mesclat loli de les anxoes, una cullerada de vinagre balsàmic davellana per tres doli doliva verge de Caimari.
8- Just abans de servir hi escampam la vinagreta.
Bon Profit!!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario