CARPACCIO DE CARABACÍ I BACALLÀ AMB
OLI D’OLIVA DE CAIMARI
Ingredients:
un carabací tendre
200g de llom de bacallà filetejat
2 tomàtigues maduretes
olives pansides mallorquines
pipes de carabassa
oli d'oliva verge "Es Comellar" deCaimari
50g de formatge maonés semi
sal i pebre bò
vinagre balsàmic de taronja sanguina
Elaboració
Rentam el
carabací i sense pelar-lo el laminam amb la mandolina.
Pelam les
tomàtigues i les tallam ben petites.
Trempam les
olives pansides amb un poc d’oli verjo, sal i una goteta de vinagre.
Laminam el
formatge maonés amb la mandolina.
Preparam el
bacallà que prèviament haurem tallat molt finet i conservat amb oli d’oliva.
Feim la
vinagreta mesclant quatre parts d’oli d’oliva “Es Comellar” de Caimari per una
part de vinagre balsàmic de taronja sanguina.
Montam el plat
Col·locam el
carabací al fons del plat.
Damunt hi posam la tomàtiga i el bacallà.
Escampam la
ruca, les olives i el formatge.
Just abans
de servir repartim les pipes i la vinagreta.
No hay comentarios:
Publicar un comentario