miércoles, 24 de junio de 2015



CARPACCIO DE CARABACÍ I BACALLÀ AMB OLI D’OLIVA DE CAIMARI

Ingredients:
un carabací tendre
200g de llom de bacallà filetejat
2 tomàtigues maduretes
olives pansides mallorquines
pipes de carabassa
oli d'oliva verge "Es Comellar" deCaimari
50g de formatge maonés semi
sal i pebre bò
vinagre balsàmic de taronja sanguina


Elaboració
Rentam el carabací i sense pelar-lo el laminam amb la mandolina.
Pelam les tomàtigues i les tallam ben petites.
Trempam les olives pansides amb un poc d’oli verjo, sal i una goteta de vinagre.
Laminam el formatge maonés amb la mandolina.
Preparam el bacallà que prèviament haurem tallat molt finet i conservat amb oli d’oliva.
Feim la vinagreta mesclant quatre parts d’oli d’oliva “Es Comellar” de Caimari per una part de vinagre balsàmic de taronja sanguina.

Montam el plat
Col·locam el carabací al fons del plat.
 Damunt hi posam la tomàtiga i el bacallà.
Escampam la ruca, les olives i el formatge.
Just abans de servir repartim les pipes i la vinagreta. 
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario